Always Beautiful

Schoonheidssalon & Pedicure

Wie en wat is Klapp


KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit. Meer dan 36 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen.


De FILOSOFIE van Klapp


Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends. Zijn diepgaande kennis investeer Gerhard Klapp onvermoeibaar in onderzoek 7 ontwikkeling van cosmetische behandelingen, speciale treatments en verzorgende producten. Hij was dan ook altijd een van de pioniers in de beauty-branch. Tot zijn inovaties behoren retinol (vitamine A ), 02-therapie, vitamine C en ASA Peel®.
KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.


Behandelingen en producten


De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis.
Alle KLAPP concepten worden ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor hem en haar, voor gezicht en lichaam – voor integrale schoonheid.