Always Beautiful

Schoonheidssalon & Pedicure

KLAPP huidverbetering

KLAPP is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatie en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. In de producten van KLAPP zitten alleen hoog geconcentreerde hoogwaardige werkstoffen. Ter ondersteuning van de schoonheidsbehandelingen zijn er ook verkoopproducten.


Mini behandeling:
Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Hierbij krijgt de huid een enzymatische peeling en worden de onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nacht crème.


KLAPP basisbehandeling:
duurt ongeveer 60 minuten. Deze bestaat uit; reinigen van de huid, enzymatische of crème peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren/harsen van de wenkbrauwen, masker, korte gezichtsmassage, oog crème en afsluitende dag- of nacht crème. Als aanvulling op de behandeling kan een ampul of serum aangebracht worden.


KLAPP EXPERIENCE behandeling :
Wij adviseren welke behandeling bij jouw huid past.
Een bijzondere beleving. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits met hoog geconcentreerde krachtige werkstoffen. De kits zijn per behandeling geseald, zodat de werking van deze stoffen optimaal blijft. Deze zijn persoonlijk voor jou samengesteld, zodat de behandeling speciaal afgestemd is op jouw huidtype en huidprobleem. Jij voelt het en anderen zien het!Tijdens deze behandeling krijg je een uitgebreide gezichtsmassage.


DE VOLGENDE EXPERIENCES WORDEN AANGEBODEN:


ASA PEEL EXPERIENCE:
Dit is een fruitzuur peeling om de huid weer helder, minder dik en de poriën kleiner te maken. Pak je huid 2 maal per jaar eens goed aan.Je zal na 1 behandeling resultaat zien, echter in een kuurverband is het resultaat verbluffend. In een kuurverband kom je iedere één of twee weken terug. Het resultaat is verschilt uiteraard per persoon. Na de kuur wordt aanbevolen om uw huid regelmatig te onderhouden door salonbehandelingen en/of thuisproducten.De ASA Intensive - behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaalcellen laag wordt gestimuleerd tot regeneratie.Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.


IMMUN EXPERIENCE:
Dagelijks heeft de huid het hard te verduren. Ze moet zich tegen allerlei negatieve externe invloeden verweren, ze moet beschermen, afweren, isoleren. Ze beschermt ons tegen koude en wordt eveneens belast door uiterst agressieve UV-stralen.Vooral bij de droge, gevoelige huid is deze huideigen beschermingsfunctie zichtbaar gestoord. Schadelijke stoffen kunnen daardoor makkelijk binnendringen en de huid aantasten. De huid wordt ruw en vertoont roodheid en schilfertjes. Ondersteuning is op dit moment noodzakelijk, de geïrriteerde huid roept om hulp – ze kan zelf niet langer in haar functies voorzien.


A CLASSIC EXPERIENCE:
Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymenactiviteit van de verouderende huid, alsook op de herstelmechanismen van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC-producten bevatten evenwichtige concentraties van de efficiëntste ingrediënten en vormen samen een uitstekend verzorgingsgamma. Het zichtbare resultaat: een frisse, soepele huid.


C-PURE EXPERIENCE:
De compacte kracht van vitamine C.Een unieke formule die C PURE van een langdurige stabiele samenstelling voorziet, concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden. De stimulatie van de collageenbiosynthese maakt de huid glad, zacht en jeugdig fris. Een verzorging met kalmerende, evenwicht herstellende en antibacteriële werking.


HYALURONIC EXPERIENCE:
In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar haar optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het als vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.