Always Beautiful

Schoonheidssalon & Pedicure

Onze Schoonheidsbehandelingen


Voor alle schoonheidsbehandelingen in onze salon gebruiken wij uitsluitend de hoogwaardige producten van KLAPP Cosmetics. Wij gebruiken onder andere de volgende producten:


A CLASSIC


Vitamin A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymenactiviteit van de verouderende huid, alsook op de herstelmechanismen van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A-ClASSIC producten bevatten evenwichtige concentraties van de efficiëntste ingrediënten en vormen samen een uitstekend verzorgingsgamma. Het zichtbare resultaat: een frisse, soepele huid.


KLAPP C-PURE


De compacte kracht van vitamine C.
Een unieke formule die C PURE van een langdurige stabiele samenstelling voorziet, concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden. De stimulatie van de collageenbiosynthese maakt de huid glad, zacht en jeugdig fris. Een verzorging met kalmerende, evenwicht herstellende en antibacteriële werking.


ASA PEEL


De ASA Intensive - behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker.
Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaalcellenlaag wordt gestimuleerd tot regeneratie.
Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.


HYALURONIC


In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar haar optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het als vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.


IMMUN


De huid heeft het dagelijks hard te verduren. Ze moet zich tegen allerlei negatieve externe invloeden verweren, ze moet beschermen, afweren, isoleren. Ze beschermt ons tegen koude en wordt eveneens belast door uiterst agressieve UV-stralen.

Vooral bij de droge, gevoelige huid is deze huideigen beschermingsfunctie zichtbaar gestoord. Schadelijke stoffen kunnen daardoor makkelijk binnendringen en de huid aantasten. De huid wordt ruw en vertoont roodheid en schilfertjes. Ondersteuning is op dit moment noodzakelijk, de geïrriteerde huid roept om hulp – ze kan zelf niet langer in haar functies voorzien.


IMMUN SUN


De IMMUN SUN serie biedt effectieve bescherming legen schadelijke UVA- en UVB-stralen en geweldige After Sun producten. De nieuwe en moderne texturen hebben een ideale consistentie en onderscheiden zieh door een hoge zonbeschermingsfactor (SPF 50). Na het zonnebaden wordt uw huid verwend met producten die niet alleen verfrissen en verkoelen, maar door hun speciaal geselecteerde ingredienten ook een kalmerende en intensief hydraterende werking hebben. Hoogwaardige aloe vera speelt een essentiale rol in onze after-sun producten.